Web Store: www.marc24.com

Universet, Stjernetåge iPhone 4-4S Cover


Køb:

Danmark: dk.marc24.com


iPhone 4 Cover, iPhone 4S Cover, Universet, Stjernetåge iPhone 4-4S Cover
Universet er hele rumtiden og alt hvad der eksisterer heri, herunder alle planeter, stjerner, galakser, indholdet af det intergalaktiske rum, de mindste subatomare partikler og alt stof og energi. Lignende udtryk omfatter kosmos, verden, virkeligheden og naturen.
Det observerbare univers er omkring 46 mia lysår i radius. Videnskabelig observation af universet har ført til slutninger af sine tidligere stadier. Disse observationer tyder på, at universet er blevet underlagt de samme fysiske love og konstanter i det meste af sit omfang og historie. The Big Bang teorien er den fremherskende kosmologiske model, der beskriver den tidlige udvikling af Universet, der er beregnet til at være begyndt 13,798 ± 0037 millioner år siden. Observationer af supernovaer har vist, at Universet udvider sig med accelererende hastighed.
Stjernetåge kaldes en flere lysår stor interstellar sky af gas og rum støv.
Navnet stammer fra det latinske stjernetåge, hvilket betyder sky. Oprindeligt ordet tågen for alle statiske, diffuse objekter på himlen (se f.eks Messier-objekter), men objekter af forbedrede observationelle teknikker viste sig at være sammensat af forskellige dele (stjernehobe og galakser) er ikke længere stjernetåger (Andromeda galakse kaldet fx oprindeligt Andromedanebulosan). 
Universe (fra latin betyder "det hele", "hver skabning", "verden", "univers", "verdens-bygning") opfattes generelt som et rum, der per definition omfatter alt, dvs al materie, energi, rum-tid , naturens love og alle begivenheder. Universet og dets bestanddele studeres i astronomi og mere specifikt i kosmologi begreber som universet, udvikling og storstilet struktur.
Funktioner:
flot design ser elegant og luksuriøs
Ekstremt slanke profil med børstet.
Ultra-light, mindre belastning på din iPhone
Pasformen dækker bagside og hjørner
Adgang til alle porte, knapper og funktioner, nemme at bruge.
Specifikation:
Materiale: Hård plast
Størrelse: 11.5cm x 6cm x 1cm
Vægt: 18g
Kompatibel med: iPhone 4 Cover, iPhone 4S Cover
Pakken indeholder:
1x Cover til iPhone 4 Cover, iPhone 4S Cover, 
Universet, Stjernetåge iPhone 4-4S Cover