Web Store: www.marc24.com

Edderkoppen iPhone 4-4S Deksel, Deksler



Kjøp Her:
Norge: no.marc24.com

iPhone 4 Deksel, iPhone 4S Deksel, Spider Man, Edderkoppen iPhone 4-4S Deksel, Deksler
Spider-Man (på norsk tidligere kjent som Edderkoppen) er en amerikansk tegneserie som ble skapt av Stan Lee og Steve Ditko i 1962. Spider-Man er en superhelt som har edderkoppbaserte evner. Den første historien stod på trykk i Amazing Fantasy #15 i 1962. Dette var siste utgave av Amazing Fantasy, men Spider-Man ble så populær at han fikk sitt eget blad, The Amazing Spider-Man, i 1963.
Spider-Man er en typisk Marvel-superhelt på den måten at han lever et dobbeltliv; ett liv der han lever som en vanlig person (Peter Parker) og sliter med slike problemer som de fleste sliter med (kjærlighet, skole og den type ting); og ett der han er superhelten, den skjulte identiteten. Kreftene hans gir ham muligheten til å gjøre godt, men ikke til å skaffe seg selv personlige fordeler. Spider-Man har en typisk "Med store krefter kommer stort ansvar"-tematikk.
En lang rekke forfattere og tegnere har jobbet med Spider-Man siden 1960-årene, bl. a. John Romita, Gerry Conway, Gil Kane, Ross Andru, Roger Stern, Al Milgrom, Peter David, Tom DeFalco, Ron Frenz, Todd McFarlane, David Michelinie og J. Michael Straczynski.
I Norge utkom tegneseriene om Spider-Man for første gang i 1968 under navnet Edderkoppen. Bladet gikk inn etter bare åtte nummer. Det dukket opp igjen i 1978, og holdt det gående helt til 1993. I 1999 var serien tilbake i norske bladhyller, denne gang under navnet Spider-Man, og heftet ble utgitt på månedlig basis frem til 2009, da det igjen gikk inn. Heftet Spider-Man Kids fremdeles utgitt, med historier spesielt rettet mot barn. Den "egentlige" Spider-Man blir sporadisk utgitt her til lands i form av spesialalbum som inneholder komplette fortellinger, i stedet for månedelige blader med føljetonger.
Funksjoner:
Fin design ser elegant og luksuriøs
Ekstremt slank profil med børstet.
Ultra-light, mindre belastning på iPhone
Passform som dekker rygg og hjørner
Tilgang til alle porter, knapper og funksjoner, lett å bruke.
Spesifikasjon:
Materiale: Hard plast
Størrelse: 11,5 cm x 6cm x 1cm
Vekt: 18g
Kompatibel med: iPhone 4 Deksel, iPhone 4S Deksel
Pakken inkluderer:
1x Deksel for iPhone 4 Deksler, iPhone 4S Deksler, 
Spider Man, Edderkoppen iPhone 4-4S Deksel, Deksler