Web Store: www.marc24.com

Katy Perry iPhone 4-4S Kapak, Kılıf



Burdan Satın Alın:

Türkiye: tr.marc24.com

iPhone 4 Kılıfı, Kapak, iPhone 4S Kılıfı, Kapak, Katy Perry iPhone 4-4S Kapak, Kılıf
Katheryn Elizabeth "Katy" Hudson (d. 25 Ekim 1984), bilinen sahne adıyla Katy Perry, Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu. Santa Barbara, Kaliforniya'da doğup büyüdü. Çocukluğunda din dışı müzikle tam anlamıyla tanışamadı, gençliğinde gospel müziği tarzında bir kariyerin peşine düştü ve 2001'de ilk albümü Katy Hudson'ı yayımladı. Sonraki yıl, pop ve rock müzik alanında işler yapabilmek için Los Angeles'a taşındı. The Matrix ile 2009 yılında piyasaya sürülen ortak bir albüm kaydetti. Glen Ballard ile çalışarak kendi albümünü hazırladı ancak yayımlayamadı.
Nisan 2007'de Perry, Capitol Records'la bir albüm anlaşması imzaladı. One of the Boys (2008) adını verdiği ikinci albümünden çıkan "I Kissed a Girl" single'ı sayesinde ün kazandı. Üçüncü çalışması Teenage Dream (2010), yayımlanmadan önce Billboard Hot 100 listesinde bir numara olan "California Gurls" ve "Teenage Dream" single'ları ile yayımlandıktan sonra bir numara olan "Firework", "E.T." ve "Last Friday Night (T.G.I.F.)" single'larını barındırdı. Böylece, beş tane Billboard hiti barındıran ikinci albüm ve bu unvana sahip olan ilk kadın albümü olarak kayıtlara geçti. Mart 2012'de albüm, bir numaraya yükselen "Part of Me" single'ı da eklenerek Teenage Dream: The Complete Confection adıyla yeniden yayımlandı. Şarkıcının dördüncü albümü Prism (2013) ise Hot 100'da bir numara olan "Roar" ve "Dark Horse" single'larını içerdi.
Perry, on bir Grammy adaylığı dahil olmak üzere birçok ödül ve adaylık elde etti. 2012'de Billboard tarafından Yılın Kadını seçildi. Forbes tarafından 2011, 2012 ve 2013 yıllarında "Müzikte En Çok Kazanan Kadınlar" listesine dahil edildi. Perry, bugüne kadar Hot 100 listesinin ilk 10 sıralamasında aralıksız 69 hafta adı geçen tek sanatçıdır. Dünya genelinde 11 milyon albüm ve 81 milyon single satması sayesinde tüm zamanların en çok satan sanatçıları arasındadır. Perry'nin tanıtımını desteklediği ürünlerin yanı sıra Purr, Meow! ve Killer Queen adlarını verdiği parfümleri bulunmaktadır. Şarkıcı, Temmuz 2011 sonlarında Şirinler filminde Şirine'yi seslendirerek ilk kez bir filme dahil oldu. Temmuz 2012 başlarında üç boyutlu otobiyografik belgesel filmi Katy Perry: Part of Me'yi yayımladı. Film, bir turne sanatçısı olarak Perry'nin hayatına odaklanmasının yanı sıra İngiliz aktör ve komedyen Russell Brand ile yaptığı evliliğin dağılmasını konu aldı.
Özellikler:
Güzel tasarim zarif ve lüks görünümü.
Son derece ince profili ve Zarif.
IPhone Ultra-hafif, daha az yük
Form uyum özelligi arka ve köseleri kapsar
Kullanimi kolay, tüm portlara ve dügmeler erisimli.
Sartname:
Malzeme: Sert plastik
Boyut: 11.5cm x 6cm x 1cm
Agirlik: 18 g
iPhone 4 Kılıfı, Kapak, iPhone 4S Kılıfı, Kapak
Paket içerir:
1x iPhone Kılıfı, Kapak, iPhone 4 Kılıfı, Kapak, iPhone 4S Kılıfı, Kapak, 
Katy Perry iPhone 4-4S Kapak, Kılıf