Web Store: www.marc24.com

Kedi iPhone 4-4S Kapak, Kılıf



Burdan Satın Alın:

Türkiye: tr.marc24.com

iPhone 4 Kılıfı, Kapak, iPhone 4S Kılıfı, Kapak, Kedi iPhone 4-4S Kapak, Kılıf
Evcil kedi (Felis catus ya da Felis silvestris catus), küçük, genelde tüylü, evcilleştirilmiş, etobur memeli. Genelde ev hayvanı olarak beslenenlere ev kedisi, ya da diğer kedigillerden ve küçük kedilerden ayırmak gerekmiyorsa kısaca kedi denir. İnsanlar kedilerin arkadaşlığına ve haşarat ve ev zararlılarını avlayabilme yeteneğine önem vermektedir.
Kediler anatomik olaraki güçlü, esnek bedenleriyle, hızlı refleksleriyle, keskin, geri çekilebilen pençeleriyle ve küçük avları öldürmeye uyarlanmış dişleriyle diğer kedigillere benzerler. Kediler insan kulakları için çok zayıf ya da çok yüksek frekanstaki sesleri duyabilirler. Karanlığa yakın ortamlarda görebilirler. Çoğu memeli gibi, kediler insanlara göre daha zayıf renkli görüşe ve daha güçlü koku alma duyusuna sahiptir.
Kediler, tek başına avcılık yapmalarına rağmen sosyal bir türdür, ve kedi iletişimi, kedi feromonu ve kedilere özgü vücut dilinin yanı sıra seslenme çeşitliliğini (miyavlama, mırıltı, sesini titretme, tıslama, hırıltı ve gırtlaksı ses) de içinde barındırır.
Kediler yüksek bir üreme oranına sahiptir. Kontrollü üreme halinde, çoğalabilirler ve tescilli cins hayvanlar olarak gösterilebilirler. Ev kedilerinin üreme kontrolündeki kısırlaştırma ile oluşan başarısızlık ve eski evcil hayvanları terk etme, Dünya çapında, hayvan nüfus kontrolünü gerektirecek kadar fazla sayıda sokak kedisiyle sonuçlandı. Bu nüfus sadece Birleşik Devletler'de 60 milyona kadar çıkmıştır.
Özellikler:
Güzel tasarim zarif ve lüks görünümü.
Son derece ince profili ve Zarif.
IPhone Ultra-hafif, daha az yük
Form uyum özelligi arka ve köseleri kapsar
Kullanimi kolay, tüm portlara ve dügmeler erisimli.
Sartname:
Malzeme: Sert plastik
Boyut: 11.5cm x 6cm x 1cm
Agirlik: 18 g
iPhone 4 Kılıfı, Kapak, iPhone 4S Kılıfı, Kapak
Paket içerir:
1x iPhone Kılıfı, Kapak, iPhone 4 Kılıfı, Kapak, iPhone 4S Kılıfı, Kapak, 
Kedi iPhone 4-4S Kapak, Kılıf